Jeugddamtoernooi

Noord Holand  Jeugd Cup (NHJC)

Zondag 25 jan Den Helder

“Dorpshuis Julianadorp”

Drooghe Bol 1006

1788 VA  Julianadorp

Aanvang 10.30 uur.  Prijsuitreiking 12.30 uur.
Er worden 7 ronden volgens het Zwitsers systeem gespeeld. Na 4 ronden, wordt er aan de hand van de tussenstand een splitsing gemaakt in de A groep (bovenste helft) en de B groep ( onderste helft).  Zowel voor de A groep als de B groep zijn er 2 prijzen beschikbaar.
Het toernooi staat open voor pupillen* en welpen**.
Inschrijfgeld € 1,00
Aanmelden; via contactmogelijkheid op site of op zondagochtend in de zaal tot uiterlijk 10.15 uur.
Zaal open om 10.00 uur.
Dit toernooi maakt deel uit van de Noord Holland Jeugd Cup. (NHJC)
De NHJC is een aparte prijs, voor diegene die in de cyclus van 6 toernooien in Noord Holland  de meeste punten verzameld, waarbij de twee  slechtste resultaten niet meetellen.
Je hoeft om aan dit toernooi deel te nemen geen lid te zijn van damclub.

*Pupillen: spelers die op 31 december van het jaar waarin de wedstrijd wordt gespeeld de leeftijd van veertien jaar nog niet hebben bereikt;

**Welpen: spelers die op 31 december van het jaar waarin de wedstrijd wordt gespeeld de leeftijd van elf jaar nog niet hebben bereikt. *