HDC op zoek naar verhalen van oud leden.

In september 2015 bestaat de Helderse Dam Club 105 jaar. In die periode zijn velen lid geweest van HDC. Uiteraard zijn vele oud leden inmiddels overleden, maar er moeten nog vele oud leden her en der in Den Helder, Julianadorp en elders in Nederland wonen.  Graag zouden wij van oud leden vernemen of zij nog actief zijn achter het bord van de 100 velden en zijn wij ook benieuwd naar hun anekdotes.

Binnekort, gaan we over tot het plaatsen van artikelen over de rijke historie van de club en willen we ook graag in de betreffende delen anekdotes en ervaringen van leden en oud leden verwerken. Mocht u nog in het bezit zijn van oude foto's of andere memorabilia, willen wij deze ook graag digitaal van u ontvangen of indien nodig en/of mogelijk zelf digitaliseren, zodat we daarmee de artikelen kunnen ondersteunen. U kunt hiervoor via deze site of de bekende telefoonnummers contact opnemen met Wim van Tiel.