Afscheid van de Overzet.

Donderdag  9 april kwam het verlossende telefoontje. De huidige Overzet gaat definitief plat. Donderdag 16 april wordt de laatste speelavond in deze zeer zwaar gehavende localiteit. Dan een week gelegenheid alles er uit te halen en dan komt de sloper erin. Niet dat de sloper veel werk zal hebben, hard blazen is al bijna genoeg om de boel plat te leggen. Dan volgt de start van de bouwkundig aannemer en reeds op 2 juni staat de oplevering gepland. Volgens het bestuur van de Overzet, is het daarna nog circa 2 weken zelfwerkzaamheid alvorens een nieuwe en representatieve Overzet de deuren opent.   Ruim 2 jaar later als gepland, maar toch. Het bestuur en de leden van de Helderse Dam Club wensen het bestuur van de Overzet en de aannemer veel succes tijdens de bouw en ziet uit naar ons nieuwe "thuis".