3 september gaat HDC weer van Start.

Nieuw seizoen HDC start 3 september met afsluiting het oude seizoen.

Het was een lange zomer. (Voor de schrijver dezes, was dat een bijzonder prettige zaak, hij was er meer dan aan toe. Misschien wel teveel met dammen bezig geweest. Elke week meerdere damlessen verzorgen op diverse locaties is erg leuk, maar ook vermoeiend.) Maar ook aan lange zomers komt een eind.

En voor ons betekent het eind van de zomer, een nieuwe start, een nieuw seizoen en een nieuw onderkomen. Een onderkomen, dat een prettiger sfeer voor ons als kleine vereniging uitstraalt. En een betere atmosfeer met betrekking tot temperatuur en luchtvochtigheid en dergelijke. Kortom de sfeer an 50 tinten groen.
Om even te wennen, gaan we eerst het oude seizoen afsluiten zoals het hoort, met sneldammen om de Leibbrand beker.
Daarna, zal er op 10 september vergaderd worden en starten we 17 september  fris met het seizoen 2015-2016.

Een ieder die interesse heeft is geheel vrijblijvend welkom om met ons mee te doen tijdens de sneldamavond op donderdag 3 september. Uiteraard zijn nieuwe leden altijd welkom.

Dammen in de Overzet, Kemphaanstraat 24 B vanaf 19.00 uur.

In Julianadorp, is de jeugdclub inmiddels voor de 1e keer bijeengeweest en wordt elke vrijdagmidag van 15.30 tot 16.30 uur getraind in MFC Dorpshuis Julianadorp, Middelzand 3505.