Jeugddamtoernooi Reeuwijk

Jeugddamtoernooi zaterdag 5 september 2015 te Reeuwijk.

Voor de liefhebbers en hun ouders..

Onderstaande uitnodiging werd ontvangen.
Vanuit HDC wordt dit niet centraal georganiseerd. Een ieder die op eigen gelegenheid wil deelnemen, wensen wij een prettig toernooi.

Graag nodigen wij uw jeugdleden in de leeftijd van 6 tot en met 19 jaar uit voor het Reeuwijkse Jeugddamtoernooi dat op zaterdag 5 september a.s. plaatsvindt. Op dit toernooi spelen de jeugdspelers tegen tegenstanders van gelijke sterkte. De damtoppers ontmoeten andere toppers en beginners spelen tegen beginners. Ook jeugdigen die niet van een vereniging lid zijn, zijn van harte welkom. Er is ruimte voor 70 deelnemers.
Datum 5 september 2015 Tijd Aanwezig om 12:15 uur Aanvang 12:30 uur. Prijsuitreiking ongeveer 16:30 uur Kosten € 3,00 per deelnemer Te voldoen op bankrekening NL02RABO 0325 993351 t.n.v. J.S. de Knikker Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. Toernooivorm De spelers worden in groepen van 6 à 12 deelnemers ingedeeld, rekening houdend met leeftijd en sterkte. De speeltijd bedraagt, afhankelijk van de grootte van de groep, 15 à 25 minuten per speler per partij. Aanmelden Uiterlijk donderdag 3 september, schriftelijk via bijgaand antwoordformulier, telefonisch of per e-mail. Vergeet niet leeftijd en speelsterkte te vermelden! Locatie Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk, tel (0182) 39 28 82 Bereikbaar Vanaf Rijksweg A12 (afslag Reeuwijk) of vanuit Bodegraven: Na rotonde bij tweede verkeerslicht linksaf, dat is vanuit Gouda bij het eerste verkeerslicht rechtsaf. Daarna eerste weg links, doorrijden tot aan kruispunt, daar linksaf en direct rechts heeft u dan Zalencentrum De Brug. Per openbaar vervoer: Vanaf Gouda of Bodegraven bus 178, uitstappen bij Koebrug (10 min/15min). Of bel van tevoren om af te spreken dat u opgehaald wordt vanaf het NS-station.