Jeugdtoernooi Julianadorp

Gezien de grote belangstelling de laatste tijd in de kop van Noord Holland bij de jeugd voor de damsport organiseert HDC op zondag 24 januari 2016 in MFC Dorpshuis Julianadorp een damtoernooi voor welpen*,  pupillen** en aspiranten***. Aanvang 10.00 uur (aanwezig zijn 9.45 uur) prijsuitreiking 13.00uur.  Adres: Middelzand 3504, 1788 ES Julianadorp 0223-641122.

IMG 0098

Het toernooi is het 1e toernooi om de Noord-Holland Jeugdcup (NHJC). De overige data en lokaties worden binnenkort bekend gemaakt.

Maximale deelname 70 spelers.

Afhankelijk van het aantal deelnemers kan worden gekozen, om per categorie of meerdere categorieën in 1 competitie te spelen.

Alle spelers, worden in 1 poule samengevoegd en spelen 4 ronden volgens het Zwitsers systeem**** , waarna de bovenste helft poule A wordt en de onderste helft wordt poule B, waarna nog 4 ronden wordt gespeeld.

Na 8 ronden volgt de eindrangschikking,  waarna zowel in de A poule als in de B poule, de 2 hoogst eindigende spelers een beker ontvangen.

Als meerdere categorieën in 1 competitie spelen,  is er per categorie een aparte ranglijst en bijbehorende bekers.

Inschrijven liefst via het formulier hiernaast of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 22 januari, of tot uiterlijk 9.45 uur in de speelzaal.

Inschrijfgeld € 1,00 per speler, te voldoen in de zaal.

Voor deelname hoef je geen lid te zijn van een damclub, al mag dat natuurlijk wel.

(Voor eventuele promotie naar nationale wedstrijden die aan de NHJC verbonden is, dien je wel lid te zijn van een damclub.)

*     Welp, je bent welp, als je in 2016 nog geen 11 jaar wordt.

**   Pupil, je bent pupil, als je in 2016 nog geen 14 jaar wordt.

*** Aspirant, je bent aspirant, als je in 2016 nog geen 17 jaar wordt.

**** Zwitsers systeem, een systeem, dat na een willekeurige loting van de 1e ronde, op basis van de uitslagen de volgende ronden loot op basis van het aantal behaalde punten, zodat steeds degene met de meeste punten elkaar treffen en degene met de minste punten elkaar treffen, waarbij echter een tegenstander nooit 2X  zal worden getroffen. Hierdoor komt automatisch de sterkste bovenaan en treffen kinderen zoveel mogelijk gelijkwaardige tegenstanders.